joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Stâlpi chiar în mijlocul trotuarului. Oamenii fac haz de necaz pe Facebook

Unii stâlpi au fost plasați în fața semafoarelor, ceea ce complică viața șoferilor din trafic

În diverse locuri din Târgu Jiu, au fost amplasați stâlpi chiar în mijlocul trotuarului. Locuitorii orașului au împărtășit glume pe rețeaua de socializare Facebook cu privire la această situație, remarcând faptul că unii stâlpi au fost plasați în fața semafoarelor, ceea ce complică vizibilitatea și determină șoferii să aibă dificultăți în identificarea culorilor semafoarelor.

Adevărat, situația nu va rămâne neschimbată. Acestea sunt probleme temporare, deoarece o mare parte din infrastructura de transport public, inclusiv stâlpii și cablurile electrice, sunt în curs de înlocuire în acest moment. Cu toate acestea, oamenii sunt nedumeriți de faptul că stâlpii noi nu au fost plasați în locul celor vechi, ci au fost așezați în mijlocul trotuarului.

Lucrări „geniale”. De ce să utilizam stâlpii care sunt puși bine și cu cap pe marginea trotuarului și aliniați cu restul stâlpilor când putem utiliza unul pus în mijlocul trotuarului„, a scris un târgujian pe pagina sa de Facebook alături de două fotografii în care se văd stâlpii în mijlocul trotuarului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tot pe Facebook, i-a venit și o replică din partea unui reprezentant al Primăriei Târgu Jiu: „Pentru ca terenul respectiv nu este in proprietatea beneficiarului proiectului. Cand accesezi fonduri europene prin proiecte care implica folosirea unor terenuri, acestea trebuie sa fie in proprietatea beneficiarului. Terenul in cauza apartinea Casei Tineretului care este a CJ Gorj. De aceea sunt cazuri in care stalpii au trebuit astfel plasati prin proiect„, i-a scris Adrian Drulă.

Aceste situații nu sunt izolate, ci se întâlnesc în mai multe locuri. Șoferii au ridicat probleme și în legătură cu stâlpii recenți plasați direct în fața semafoarelor, ceea ce restrânge vizibilitatea. Se planifică mutarea semafoarelor pe noii stâlpi.

Sursa foto: Facebook/ Claudiu Trix

Politica