joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Aproape 100 de milioane lei, pentru protecția versanților

Aproape 100 de milioane lei vor fi investiți pentru consolidarea și protecția versanților pe DN 7A, între stațiunea Vidra și limita dintre județele Vâlcea și Hunedoara. Procedura de achiziție publică pentru executarea lucrărilor a fost demarată.

Anunțul a fost făcut de directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova, Cosmin Călin. Acesta a explicat și ce lucrări vor fi efectuate.

„Am demarat procedura de achiziție publică pentru execuție lucrări complexe pe DN 7A, între Vidra și limita județului Vâlcea cu județul Hunedoara.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru acest obiectiv s-a obținut deja autorizația de construire, valoarea lucrărilor autorizate este de peste 99 mililoane lei, durata de execuție este de 20 de luni.

În cadrul acestui proiect se vor executa lucrări de consolidare și protecție versanți, suprastructură drum, consolidări, scurgerea și evacuarea apelor, reabilitare poduri și construcție poduri noi.

Informez antreprenorii care sunt interesați de efectuarea acestor lucrări că pot depune oferte până în data de 30.10.2023″, a precizat directorul regional al DRDP Craiova, Cosmin Călin.

Politica