6 oameni, la spital după un accident produs în Vâlcea

6 oameni au ajuns la spital, în urma unui accident rutier produs, în această dimineață, pe DN 67, în Măldărești. Una dintre victime rămăsese încarcerată în mașină.

„La ora 05:56, prin apel la 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” al județului Vâlcea au fost solicitați pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și de prim ajutor, la un accident rutier produs în localitatea Măldărești, DN 67. Echipajele operative au intervenit de urgență cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare din cadrul Secției de Pompieri Govora – Punctul de Lucru Horezu, o ambulanță SMURD din cadrul Secției de Pompieri Govora – Punctul de Lucru Bunești, o ambulanță SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Măciuca, precum și 5 ambulanțe aparținând SAJ, 4 tip B și una tip C. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, precum și 6 pasageri, dintre care o persoană încarcerată. Salvatorii vâlceni au reușit să extragă, într-un timp foarte scurt, persoana încarcerată, conștientă și cooperantă”, conform ISU Vâlcea.

Cele 6 victime au fost transportate la CPU Horezu, de către ambulanțele SMURD și SAJ prezente la locul intervenției.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Pompierii militari vâlceni au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, în urma scurgerilor de carburant din rezervoarele autoturismelor”, mai arată ISU Vâlcea.

Poliția face verificări.

Populare

Recomandări