Vârstnicii Râmnicului, sărbătoriți

46 de cupluri de cupluri din Râmnicu Vâlcea au fost premiate pentru împlinirea a 50 de ani de căsnicie. Primăria le-a dat diplome și tichete sociale.

Vârstnicii au fost sărbătoriți, joi, în cadru festiv, la Arenele „Traian”,

cu diplome de fidelitate și tichete sociale. Este vorba despre cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie și care au fost sărbătorite, joi, în cadru festiv.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Nu au lipsit cupele de șampanie sau florile, 46 de cupluri de râmniceni au fost sărbătorite de Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea cu ocazia împlinirii a 50 de ani de căsnicie.

Gazdă a evenimentului, primarul Mircia Gutău le-a urat aniversaților multă sănătate, să se bucure de partenerul lor mulți ani de acum înainte, neuitând, totodată, să ofere fiecărei perechi o Diplomă de Fidelitate, precum și un premiu constând în tichete sociale cu valoarea de 1000 de lei”, au arătat reprezentanții Primăriei Râmnicu Vâlcea.

Aceștia mai spun că, în contextul apropiatei Zile Internaționale a Persoanelor Vârstnice din 1 octombrie, municipalitatea va premia săptămâna următoare, la domiciliile lor, alți 11 locuitori ai Râmnicului cu ocazia intrării în Clubul Nonagenarilor.

Vera IONESCU

Populare

Recomandări