Iarba din giratoriu, rasă de un TIR

Minunile se întâmplă numai la olteni! Imagini cât o mie de cuvinte

Întotdeauna este loc de mai multă creativitate la volan. Noaptea trecută, 19 septembrie, șoferul unui TIR încărcat cu electrocasnice a șocat, chiar atunci când toată lumea credea că nimic și nimeni nu mai poate face asta. A tăiat drept un sens giratoriu de pe Centura de Nord a Craiovei. Imaginile spun mai mult decât o mie de cuvinte, având în vedere că a ras iarba cu totul.

Acesta și-ar fi motivat alegerea susținând că nu voia să răstoarne TIR-ul și a preferat să o ia la sănătoasa drept. Vehiculul este înmatriculat cu numere de Bacău.

„În noaptea de 19/20 septembrie a.c., poliţiştii Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 65 F – Centura de Nord a Craiovei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, în jurul orei 02.10, un bărbat în vârstă de 58 de ani, din judeţul Bacău, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule pe DN 65F – Centura de Nord a Craiovei, din direcţia Bucureşti către Filiaşi, la intersecția cu DN 6 B, nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed, trecând peste sensul giratoriu, acroşând două indicatoare rutiere.

În urma evenimentului rutier, nu au rezultat victime omeneşti. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, acestuia fiindu-i întocmit proces-verbal de sancţiune contravenţională conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep”, potrivit IPJ Dolj.

Populare

Recomandări