sâmbătă, iulie 20, 2024

Ultima ora

Sport

Acuzaţii de viol la Şcoala de vară a AUR

Poliția face cercetări după ce o fată de 17 ani a ajuns la spital spunând că a fost violată. Surse apropiate anchetei spun că tânăra a făcut aceste acuzații după ce a participat la Şcoala de vară a AUR, organizată la Neptun-Olimp începând din 14 septembrie.

„La data de 16 septembrie, Poliţia Slobozia a fost sesizată că o minoră de 17 ani, din municipiul Slobozia, s-a prezentat la Secţia de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Slobozia, declarând că a fost victima unei infracţiuni de viol, comisă în judeţul Constanţa”, a anunţat IPJ Ialomiţa.

Din primele cercetări, poliţiştii de investigaţii criminale au stabilit că în perioada 14 – 16 septembrie fata a participat la o tabără de vară organizată la Neptun-Olimp.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tânăra a mers și la Serviciul de Medicină Legală Ialomiţa, fiindu-i prelevate probe biologice.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului Judecătoriei Slobozia, pentru infracţiunea de viol.

Surse din poliţie au declarat pentru News.ro că fata a reclamat că în urmă cu o zi a fost plecată la Constanța cu o delegaţie compusă din membri ai partidului AUR, fiind cazaţi la un hotel. În cursul nopţii, aceasta a consumat băuturi alcoolice cu mai multe persoane din delegaţie, iar când s-a trezit ar fi simţit dureri în zona inghinală, observând că are urme de sânge, susţin sursele citate.

Fata a spus că nu-şi aminteşte ce s-a întâmplat şi nu doreşte să dea relaţii cu privire la identitatea persoanelor cu care s-a aflat în camera de hotel, mai afirmă aceleaşi surse.

Joi, la Constanţa, a început Şcoala Politică de vară a AUR, în cadrul căreia a avut loc lansarea Organizaţiilor de Tineret, Studenţi şi Femei ale partidului. De asemenea, vineri s-au desfăşurat lucrările Conferinţei Naţionale a partidului.

Politica