marți, iunie 18, 2024

Ultima ora

Sport

Pieton la spital, după ce a fost lovit de o mașină

Șoferul vinovat a fost testat cu aparatul etilotest

Un șofer în vârstă de 31 de ani, din Scornicești, a lovit un pieton, în vârstă de 63 de ani. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

„La data de 16 septembrie 2023, în jurul orei 20:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 65 – European 574, în localitatea Jitaru, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un tănăr, în vârstă de 31 de ani, din orașul Scornicești și un pieton, respectiv un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din aceeași localitate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma evenimentului rutier, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, potrivit IPJ Olt.

Politica