Actorul Russel Brand a fost acuzat de viol și agresiune sexuală

Russel Brand, cunoscut ca actor și personalitate media, a fost acuzat de viol, agresiune sexuală și abuz emoțional, fapte comise pe parcursul a șapte ani, perioadă în care acesta s-a aflat la apogeul faimei sale, relatează degi24.ro care citează The Guardian.

Acuzațiile la adresa acestuia vin ca rezultat al unei investigații comune a Sunday Times, The Times și postului britanic Channel 4.

Actorul a negat acuzațiile printr-o declarație video, numindu-le „niște alegații extrem de serioase”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În clipul video, Brand a spus că a primit o scrisoare de la o companie media prin care era informat de aceste acuzații – practică standard pentru jurnaliști care se pregătesc să relateze informații cu privire la astfel de acuzații. Actorul a insistat că toate relațiile pe care le-a avut au fost consimțite.

El a spus despre acuzații că sunt o „mulțime de atacuri extrem de agresive și de abjecte” și că au legătură cu o perioadă din cariera lui când lucra „în mainstream” și ducea o viață „de promiscuitate”.

„În acea perioadă de promiscuitate, relațiile pe care le-am avut au fost mereu consimțite. Am fost mereu transparent despre asta atunci, poate chiar prea transparent, și sunt transparent și acum cu privire la asta. Să privesc cum această transparență se transformă în ceva infracțional, asta o neg categoric și mă face să mă întreb: există, oare, altceva la mijloc?”, a spus Brand.

Conform relatărilor din raport, Brand a avut o relație cu o adolescentă de 16 ani pe vremea când el avea 31. O altă femeie îl acuză că a violat-o în casa ei din Los Angeles. O a treia îl acuză că a agresat-o sexual în timp ce lucrau împreună și că a amenințat-o că o dă în judecată dacă spune cuiva. A patra femeie spune că a fost agresată sexuală de Brand care avea un comportament abuziv fizic și emoțional.

Foto: Facebook

Populare

Recomandări

Încă un tren CFR Călători s-a defectat. Pasagerii și-au continuat drumul pe jos

Un tren CFR pe ruta Craiova-București s-a defectat după...

O noapte în biblioteca „Alexandru și Aristia Aman”

 Craiovenii sunt așteptați, vineri, 29 septembrie 2023, începând cu...

Amendă uriașă, după ce a fost prins cu o cartelă tahograf care nu îi aparținea

Polițiștii au aplicat peste 150 de amenzi, în ultimele...

Starea de sănătate a lui Celine Dion se agravează

Starea de sănătate a lui Celine Dion se agravează,...