Cosette Chichirău a demisionat din USR

Deputata Cosette Chichirău şi-a anunţat luni demisia din USR, ea afirmând că „mişcarea reformistă a generaţiei noastre trebuie continuată şi revigorată, iar la USR motorul e cam gripat şi nu mai trage”.

„Când faci aceleaşi lucruri cu aceleaşi metode şi aceiaşi oameni ani de zile şi nu obţii rezultate, e cazul să încerci altceva. N-am vrut să renunţ la USR prea devreme, dar s-au acumulat destule dovezi că acum nu mai este prea devreme. Poate chiar puţin cam târziu. Avem nevoie sa regăsim vigoarea şi dinamismul anilor trecuţi. Avem nevoie de un partid suplu, cu structuri minime în teritoriu, cu candidaţi aleşi pe sprânceană, ca în 2016, cu un proiect simplu şi clar de reforme anti-corupţie şi pro-dezvoltare”, a scris Chichirău pe Facebook.

Deputata spune că nu va pleca și din Parlament, iar la următoarele alegeri va candida, din nou la Primăria Iași.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„A venit timpul să investesc într-un proiect nou, mai suplu, mai inteligent, mai dinamic. Rămân deputat şi candidez la Primăria Iaşi. Cum am anunţat acum un an, nu voi mai candida la parlamentare, de la niciun partid, nici măcar de la unul nou. Două mandate sunt arhi-suficiente, dar sunt gata să fiu mentorul altora. Dincolo de asta, hai să vedem cum construim ceva mai mare şi mai adaptabil”, mai spune Chichirău.

Foto: Facebook

Populare

Recomandări

Anunț

S-a pierdut Certificat de Înregistrare - C.U.I - 33802213,...

Încă un tren CFR Călători s-a defectat. Pasagerii și-au continuat drumul pe jos

Un tren CFR pe ruta Craiova-București s-a defectat după...

Căruțaș, la spital, după ce a fost lovit de un microbuz

Un tânăr de 18 ani, din comuna olteană Osica,...

Palatul Administrativ intră în șantier. Prefectul de Dolj a semnat ordinul de începere a lucrărilor

Prefectul județului Dolj, Dan Diaconu, a semnat, miercuri, ordinul...