joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/ Tânăr slovac prins când vindea droguri de mare risc

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova au prins în flagrant delict un tânăr, de 20 de ani, cetăţean slovac, care ar fi pus în vânzare 170 de grame de cocaină. Drogurile erau aduse din Țările de Jos.

”La data de 7 iunie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, au desfășurat, în municipiul Craiova, o acțiune pe linia traficului de droguri de mare risc.

Astfel, a fost prins în flagrant delict un tânăr, de 20 de ani, cetăţean slovac, care ar fi pus în vânzare 170 de grame de cocaină, pentru 7.550 de euro”, potrivit comunicatului DIICOT.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din cercetările efectuate s-a stabilit că tânărul ar fi achiziţionat drogurile din Ţările de Jos, fiind transportate în România.

Tânărul a fost condus la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, la data de 7 iunie a.c., procurorul D.I.I.C.O.T – S.T. Craiova a dispus reținerea, pentru 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de introducerea în ţară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc.

În cursul acestei zile, va fi solicitată judecătorului de drepturi și libertăți, din cadrul Tribunalului Dolj, arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

”Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, se mai arată în comunicat.

Politica