vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tensiuni între Sorin Cârțu și Mihai Rotaru: „Mi se pare exagerat!”

Mihai Rotaru l-a taxat în mod public pe Sorin Cârțu pentru declarațiile pe care președintele clubului din Bănie le-a făcut înainte de meciul dintre Farul și CFR Cluj. Patronul de la CSU Craiova consideră că gloria Craiovei Maxima a greșit, când a spus că formația din Gruia va câștiga, cu siguranță, în ultima etapă.

Sorin Cârțu nu a fost prea încântat de declarațiile lui Mihai Rotaru. Președintele alb-albaștrilor spune că este responsabil de ceea ce declară și că finanțatorul clubului a exagerat.

Normal că nu mi-au picat bine afirmațiile domnului Rotaru! E aiurea! N-am avut discuţii deocamdată cu domnul Rotaru. Mi se pare exagerat! Dacă nu înţelegi nişte declaraţii, nu pot să mă apuc acum să despart în silabe! Sunt responsabil pentru ceea ce declar, întotdeauna, dar nu sunt responsabil pentru ceea ce înţelege cineva.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am întrerupt contracte de sute de mii de euro din cauza unor vorbe sau a unor greşeli din partea mea. Sub nicio formă nu sunt vinovat acum! Accept anumite comentarii, chiar dacă nu sunt de acord cu ele”, a precizat Sorin Cârțu pentru Fanatik, potrivit GSP.

Politica