joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cristiano Bergodi, după ce a bătut CSU Craiova: „E cea mai mare bucurie”

Cristiano Bergodi s-a declarat încântat după victoria obținută în fața celor de la CSU Craiova, în ultima etapă a play-off-ului. Antrenorul italian și-a felicitat elevii și spune că este foarte bucuros pentru faptul că i-a văzut pe aceștia motivați să câștige în Bănie, chiar dacă nu mai aveau niciun obiectiv de îndeplinit.

A fost o mare bucurie că au venit băieții la mine (n.r. după golul victoriei). S-au spus multe lucruri despre vestiarul ăsta. M-am bucurat mult. Am făcut un meci foarte bun. Am făcut opt puncte. Eu nu credeam că puteam face un meci așa de bun. E cea mai mare bucurie. Îi felicit pe băieți. În fotbal, uneori se vorbește vulgar. Probabil ei au simțit presiunea meciului. Au greșit pasele. S-a văzut la sfârșit. Au încercat să facă tot posibilul”, a spus Cristiano Bergodi, la finalul meciului cu CSU Craiova.

Tehnicianul italian pleacă de la Sepsi, chiar dacă a reușit să câștige, doi ani la rând, Cupa României. El spune că are nevoie de o provocare și că a rămas în relații foarte bune cu șefii clubului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Noi am jucat 120 de minute cu patru zile în urmă (n.r. în finala Cupei). Am unul dintre cei mai buni preparatori fizici din România. Plec pentru că am nevoie de o nouă provocare. Am simțit că am dat totul. Am încredere în ceea ce fac. Nu e nimic, nu m-am certat cu nimeni. Merg să mânânc ceva cu patronul și cu Attila, apoi plec la Roma. Meritul este al băieților. În acest moment nu am nicio ofertă. Am nevoie de o nouă provocare”, a mai spus italianul.

Politica