vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CJ Vâlcea dă bani Poliției pentru echipamente

Consiliul Județean (CJ) Vâlcea dă bani Poliției pentru achiziția de echipamente. 60.000 lei vor fi alocați din bugetul județului.

În acest sens, președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, inspectorul șef al IPJ Vâlcea, comisar șef Dumitru Dărăban, și președintele ATOP Vâlcea, Adrian Bușu, au semnat un nou acord de colaborare.

„Polițiștii vâlceni veghează ca noi, toți ceilalți, să fim bine și, tocmai de aceea, ne-am propus să sprijinim la rândul nostru activitatea Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea. (…) Este vorba despre un binoclu cu termoviziune și șase echipamente tactice care vor fi utilizate de către lucrătorii din cadrul Biroului Combaterea Delictelor Silvice, dar și de muniție neletală tip force and force, care va fi utilizată de polițiștii Serviciului Acțiuni Speciale pentru antrenament. Costul total al echipamentelor este de 60.000 lei, banii fiind alocați din bugetul propriu al județului Vâlcea”, a declarat Constantin Rădulescu, președintele CJ Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

El a adăugat că aceasta este cea de-a treia finanțare din ultimii doi ani pe care Consiliul Județean Vâlcea o realizează pentru dotarea structurilor operative ale IPJ Vâlcea.

Politica