miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Besiktas vrea să îl transfere pe Andrei Ivan

Andrei Ivan este unul dintre cei mai buni jucători de la CSU Craiova. Atacantul nu este doar golgheterul echipei, ci și căpitanul alb-albaștrilor. El a avut evoluții destul de bune în acest sezon, iar în această vară ar putea prinde transferul carierei.

Ivan ar putea prinde un transfer de senzație la Beșiktaș Istanbul, după ce clubul turc și-a manifestat interesul pentru român. „Vulturii” vor face în perioada următoare o ofertă oficială pentru Ivan, după ce s-au convins că este un fotbalist care se pliază pe planurile sezonului viitor, în care vor ataca din nou titlul în Superlig, după cum notează ProSport.

Mihai Rotaru ar putea fi de acord cu vânzarea lui Ivan, dacă, între timp, va ajunge la o înțelegere cu Alex Mitriță: „Sunt convins că mister Neagoe va găsi formula să-i pună pe toți în valoare la anul. Avem un Crețu, avem un Bancu. Nu vorbim acum despre transferuri. Dar dacă Mitriță își va dori să vină înapoi și dacă va vrea un an sabatic, noi vom fi bucuroși și îl așteptăm. Vorbesc în regionalisme, dar Mitriță e un tip atașat de glia oltenească. Nu-l primim, noi îl cerem cu brațele deschise. Bombele sunt greu de pregătit, să vedem ce explodează, acum nu discutăm despre așa ceva”, a anunțat recent Mihai Rotaru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica