joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident pe DEx12 Craiova-Pitești

Accident rutier pe DEx12 Craiova-Pitești. Un tânăr de 19 ani, din Craiova, a intrat cu mașina în parapet. Potrivit Poliției, tânărul nu a adaptat viteza la condițiile de drum.

„Astăzi, 27 mai 2023, în jurul orei 17:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Expres 12, în afara municipiului Slatina, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 19 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Expres 12, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu parapetul metalic ce desparte cele două sensuri de mers”, potrivit IPJ Olt.

Tânărul a scăpat nevătămat, dar s-a ales cu amendă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În urma evenimentului rutier, nu au rezultat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.Polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului și au eliberat autorizația de reparație pentru autoturismul implicat în eveniment.Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 870 de lei”, mai arată IPJ Olt.

Sursa foto: Facebook/Info Trafic Craiova și Dolj

Politica