sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident pe DN 6B. O femeie, transportată la spital

O femeie de 47 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovită de o mașină. Accidentul a avut loc în această dimineață, pe DN 6B, din comuna Șimnicu de Sus.

”La data de 18 aprilie a.c., ora 07.15 polițiștii Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 6B, din comuna Șimnicu de Sus, a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, o femeie, de 28 de ani, din comuna Șimnicu de Sus, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6B, către municipiul Craiova, ar fi surprins și accidentat o femeie, de 47 de ani, din localitate, ce se deplasa în calitate de pieton”, potrivit IPJ Dolj.

Femeia de 47 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la spital. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Politica