sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Joao Janeiro, descris drept antrenorul ideal pentru FCU Craiova: „Nu prea acceptă multe lucruri”

Joao Janeiro va fi antrenorul celor de la FCU Craiova, în sezonul viitor. Anunțul a fost făcut de Adrian Mititelu, care deja a semnat o înțelegere cu tehnicianul portughez. Nicolo Napoli va pleca din Bănie, după ce i-a ajujtat pe alb-albaștri să ajungă la meciurile de baraj, pentru Conference League.

Sergiu Moga (31 de ani), fost fundaș central, în prezent preparator fizic la SCM Zalău, a lucrat cu Joao Janeiro la Szeged. Acesta spune că Adrian Mititelu a făcut o mutare foarte bună și că noul tehnician din Bănie se poate plia foarte ușor pe stitul de joc dorit de olteni.

Joao Janeiro e un antrenor bun, bun de tot, meticulos. În 2018 a venit la Szeged, a promovat echipa în Liga 2, după care doar a urcat în carieră. Are niște principii de joc extraordinare. Îi place ca echipa să aibă posesie, iar sistemul de joc favorit este 4-4-2 diamant. Îi mai place și 4-3-3”, a spus Sergiu Moga, potrivit GSP.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alb-albaștrii ar putea să aibă probleme cu Joao Janeiro. Acesta este destul de strict, iar fotbaliștilor de la FCU Craiova nu prea le-a plăcut să fie ținuți din scurt. Când a încercat să facă asta, Marius Croitoru nu a rezistat prea mult.

Poate face lucruri frumoase la Craiova. Cred că se pliază pe jocul echipei și se va lupta la play-off în sezonul viitor. Dacă va avea suporterii aproape și susținere totală din partea tuturor este un antrenor care poate face rezultate. Joao Janeiro este o persoană care știe cum să pună problema. Știe cum să discute cu jucătorii, să-i apropie. Îi place să aibă un mediu bun, sănătos, să-i facă pe toți fericiți. Să joace fotbal cu plăcere. Când apare o problemă îi ia la discuții pe jucători. E foarte deschis și vorbește cu toată lumea. Este adeptul unei discipline riguroase. Nu prea acceptă multe lucruri. Te atenționează o dată, a doua oară deja se supără rău. Îți mai acordă o șanșă„, a mai declarat Sergiu Moga.

foto: gsp.ro

Politica