Joao Janeiro, descris drept antrenorul ideal pentru FCU Craiova: „Nu prea acceptă multe lucruri”

Joao Janeiro va fi antrenorul celor de la FCU Craiova, în sezonul viitor. Anunțul a fost făcut de Adrian Mititelu, care deja a semnat o înțelegere cu tehnicianul portughez. Nicolo Napoli va pleca din Bănie, după ce i-a ajujtat pe alb-albaștri să ajungă la meciurile de baraj, pentru Conference League.

Sergiu Moga (31 de ani), fost fundaș central, în prezent preparator fizic la SCM Zalău, a lucrat cu Joao Janeiro la Szeged. Acesta spune că Adrian Mititelu a făcut o mutare foarte bună și că noul tehnician din Bănie se poate plia foarte ușor pe stitul de joc dorit de olteni.

Joao Janeiro e un antrenor bun, bun de tot, meticulos. În 2018 a venit la Szeged, a promovat echipa în Liga 2, după care doar a urcat în carieră. Are niște principii de joc extraordinare. Îi place ca echipa să aibă posesie, iar sistemul de joc favorit este 4-4-2 diamant. Îi mai place și 4-3-3”, a spus Sergiu Moga, potrivit GSP.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alb-albaștrii ar putea să aibă probleme cu Joao Janeiro. Acesta este destul de strict, iar fotbaliștilor de la FCU Craiova nu prea le-a plăcut să fie ținuți din scurt. Când a încercat să facă asta, Marius Croitoru nu a rezistat prea mult.

Poate face lucruri frumoase la Craiova. Cred că se pliază pe jocul echipei și se va lupta la play-off în sezonul viitor. Dacă va avea suporterii aproape și susținere totală din partea tuturor este un antrenor care poate face rezultate. Joao Janeiro este o persoană care știe cum să pună problema. Știe cum să discute cu jucătorii, să-i apropie. Îi place să aibă un mediu bun, sănătos, să-i facă pe toți fericiți. Să joace fotbal cu plăcere. Când apare o problemă îi ia la discuții pe jucători. E foarte deschis și vorbește cu toată lumea. Este adeptul unei discipline riguroase. Nu prea acceptă multe lucruri. Te atenționează o dată, a doua oară deja se supără rău. Îți mai acordă o șanșă„, a mai declarat Sergiu Moga.

foto: gsp.ro

Populare

Recomandări

Vâlceanca accidentată la Curtișoara a murit. Șoferul fugar, identificat

Tânăra de 34 ani, din Drăgășani, Vâlcea, lovită de...

Revista Mozaicul, 25 de ani de apariție

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește luni, 25...

Ambulatoriul SJU Drobeta, inaugurat

Noua clădire a Ambulatoriului de Specialitate Integrat al Spitalului...

Accident între o mașină și o motocicletă. Un minor rănit

O șoferiță s-a ales cu dosar penal O șoferiță de...