duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Adolescentă drogată, sechestrată și violată de alte două liceene

În urmă cu aproximativ două săptămâni, o petrecere într-un club din Râmnicu Vâlcea s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru o elevă în vârstă de 15 ani a Colegiului Economic. Alte două eleve (sursele noastre vorbesc despre cel puțin trei), de la același liceu, ar fi drogat-o și ar fi ademenit-o la una dintre ele acasă, unde ar fi urmat să continue cheful. Acolo, însă, victima ar fi fost, sechestrată, agresată și chiar violată de celelalte două liceene.

Imediat ce a reușit să ajungă acasă, adolescenta le-a povestit părinților prin ce a trecut, iar aceștia au depus sesizare penală la Poliție. De asemenea, ei au solicitat imediat transferarea fiicei lor la o altă unitate de învățământ din județ, cerință aprobată de inspectoratul școlar.
Potrivit surselor noastre din cadrul IPJ Vâlcea, una dintre agresoare ar fi deja reținută. IPJ confirmă existența situației, dar nu poate furniza mai multe informații în acest moment. A fost deschis un dosar penal și preluat de structura locală a DIICOT, cauza fiind una complexă, ce presupune cercetarea unui întreg concurs de fapte, precum și verificarea altor potențiali complici.

Presiune publică vecină cu revolta împotriva autorităților

Situația este de o gravitate deosebită, în ultima vreme escaladând numărul infracțiunilor comise de adolescenți, de la vârste tot mai fragede, pe fondul traficului și consumului de droguri. Pe rețelele de socializare o serie de mame deja avertizează insistent în privința pericolului reprezentat de “drogul violului” și cum ar putea tinerele să evite a cădea victime ale anturajelor toxice.
Vom reveni cu amănunte pe măsură ce ele vor fi făcute publice de instituțiile autorizate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Viol – 1. Infracțiune care constă în fapta unei persoane de a avea raport sexual cu altă persoană prin constrângerea acesteia sau profitând de imposibilitatea ei de a se apăra sau a-și exprima voința.

Fotografie exemplificativă.

Politica