vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sportivii doljeni au obținut rezultate remarcabile la Olimpiada Națională a Sportului Școlar

Sfârșitul de săptămână a fost unul plin de rezultate remarcabile pentru elevii-sportivi doljeni. În cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar s-au desfășurat etapele zonale pentru competițiile de volei, oină și handbal.

• Echipa de volei baieți, ciclul liceal, a Colegiului Național ”Nicolae Titulescu” Craiova a câștigat locul I și s-a calificat la etapa națională.

• Echipa de oină fete, ciclul liceal, a Liceului Teoretic ”Mihai Viteazul” Băilești, precum și echipa de oină baieți, ciclul liceal, a Liceului Teoretic ”Adrian Păunescu” Bârca au obținut locul I la etapele zonale și s-au calificat la etapa națională.

Policlinica Buna Vestire Craiova

• Echipa de volei fete, ciclul liceal – Colegiul Național ”Nicolae Titulescu” Craiova – s-a clasat pe locul al II-lea la etapa zonală, în timp de echipa de handbal băieți, ciclul liceal, a Colegiului Național ” Carol I” Craiova a obținut locul al III-lea la etapa zonală.

• Echipa de volei fete, ciclul gimnazial, a Colegiului Național ”Nicolae Titulescu”, a obținut locul al III-lea, tot la etapa zonală.

Politica