Craiova. Campanie de colectare a deşeurilor, cu premii la final

Primăria Municipiului Craiova, în parteneriat cu organizația eColectare, organizează în perioada 31 martie – 1 aprilie 2023, o nouă campanie colectare gratuită a deșeurilor elecrice și electronice. Participanţii au şansa să câştige electrocasnice noi, în cadrul unei tombole organizate de municipalitate.

Potrivit comunicatului primăriei, craiovenii se pot putea programa în vederea preluării gratuite a deșeurilor de echipamente electrice și electronice, de către operatorul de colectare autorizat, la numărul de telefon – TelVerde: 0800.444.800 (gratuit), prin SMS (tarif normal) sau pe WhatsApp (cu menționarea numelui și adresei deponentului) la numărul de telefon: 0752.568.092, de luni până vineri, între orele 09:00 – 17:00 sau permanent, prin formularul de comandă on-line disponibil pe www.eColectare.ro.

În urma comenzii dumneavoastră, veți fi sunați de un reprezentant al operatorului autorizat eColectare pentru a stabili data preluării comenzii. Deșeurile electrice se preiau de la domiciliu în perioada acțiunii, între orele 09:00 – 17:00.

Policlinica Buna Vestire Craiova
  • Ce se poate preda în cadrul acestei campanii?

Campania vine în sprijinul persoanelor fizice și juridice care doresc să se debaraseze responsabil și gratuit de orice aparate electrice, electronice și electrocasnice nefolosite, vechi sau defecte, grele sau voluminoase.

  • Predă deșeurile electrice și poți câștiga la tombola cu premii!

Participanții la campanie vor fi recompensați cu premii (aparate electocasnice) acordate în urma unei tombole care va avea loc la sediul Primăriei Municipiului Craiova, strada Târgului, nr. 26, în data de 04 aprilie 2023, ora 10:00.

  • Premiile puse în joc sunt:
  • 1 x mașina de spălat
  • 1 x cuptor cu microunde
  • 2 x masină de găurit
  • 2 x șurubelniță electrică
  • 2 x mixer
  • 2 x prăjitor de pâine

Populare

Recomandări

Investiții la Spitalul Corabia

Au fost puse în funcțiune instalațiile din cadrul proiectului...

Clariant închide fabrica de bioetanol din Podari

Gigantul Clariant își închide fabrica de bioetanol, din Podari,...

Lucrările de reabilitare a Secției Recuperare Medicină Fizică și Balneologie, finalizate

Au fost reabilitate 14 saloane și rezerve, cabinetele medicilor,...

Portul Izmail, lovit de drone. O persoană a fost ucisă

Portul Izmail de pe malul ucrainean al Dunării a...