sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Slatina. Primăria alocă un milion de lei pentru Episcopia Slatinei și Romanaților

Primăria Slatina va aloca un milion de lei pentru Episocpia Slatinei și Romanaților. Decizia vine prin prisma unui proiect de hotărâre care va fi supus dezbaterii și votului în ședința ordinară a consiliului local de la sfârșitul acestei luni.

Banii ar urma să fie cheltuiți pentru remodelarea fațadei Catedralei Episcopale „Înălțarea Domnului” și pentru placarea acesteia cu piatră naturală.

„Se aprobă acordarea unui sprijin financiar în sumă de 1.000 000 lei către Episcopia Slatinei și Romanaților din municipiul Slatina, județul Olt, reprezentată prin domnul Ducă Gheorghe Lucian – vicar eparhial, în vederea remodelării fațadei unității de cult Catedrala Episcopală „Înălțarea Domnului” și placarea acesteia cu piatră naturală.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Termenul pentru depunerea documentelor justificative este de 30 de zile de la
realizarea obiectivului pentru care s-a acordat sprijinul financiar. În situația în care nu se vor justifica sumele acordate în termenul menționat, Episcopia Slatinei și Romanaților – Catedrala Episcopală „Înălțarea Domnului” va achita penalități conform legislației fiscale în vigoare la data acordării sprijinului financiar.

Depășirea termenului pentru depunerea documentelor justificative cu o perioadă mai mare de 30 zile atrage după sine restituirea sumei acordate și a penalităților calculate până la data restituirii integrale a sumei”, se arată în proiectul de hotărâre.

Politica