sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bancu a ales antrenorul preferat de la CSU Craiova

Nicușor Bancu a lucrat cu mulți antrenori cu nume la CSU Craiova. Sorin Cârțu și Săndoi au dat startul. Munca acestora a fost preluată de Gigi Mulțescu. „Smurdul” a construit o echipă cu ce avea la dispoziție și i-a lăsat pe olteni pe loc de Europa League, la finalul mandatului. Așa a fost posibil ca Devis Mangia să preia banca alb-albaștrilor și să joace direct cu AC Milan.

După Mangia, la CSU Craiova urmau să ajungă antrenori precum Papură, Victor Pițurcă, Cristiano Bergodi, Ouzounidis, Laurențiu Reghecampf, Laszlo Balint sau Mirel Rădoi. Dintre toți aceștia, Nicușor Bancu a ales unul, pe care îl ține minte și în prezent și despre care spune că i-a dat multă încredere. Neagoe nu intră în vederile căpitanului, așa cum este normal, pentru că cei doi nu au apucat să lucreze încă împreună, la Craiova.

Bancu spune că Devis Mangia este antrenorul cu care s-a înțeles foarte bine. În perioada mai 2017 – aprilie 2019, italianul a reușit să câștige și aprecierea publicului, dar avea la dispoziție și mulți fotbaliști valoroși: Pigliacelli, Bancu, Zlatinski, Mateiu, Gustavo, Mitriță sau Băluță.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„(n.r. De la ce antrenor cu care ai lucrat ai învățat cel mai mult?) Nu aș vrea să fac comparația aceasta, dar pot spune că m-am înțeles cel mai bine cu Devis Mangia. El mi-a dat multă încredere și libertate. Simțeam așa, în meci, că nu pot să greșesc! Îmi ieșea tot ce îmi cerea și ce încercam. Ăsta e adevărul”, a spus Nicușor Bancu, potrivit Fanatik.

Politica