vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânăr reținut după ce a distrus mai mulți stâlpișori de iluminat dintr-un parc din Balș

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Balș s-au sesizat din oficiu, vineri, cu privire la faptul că o persoană ar fi distrus mai mulți stâlpișori de iluminat dintr-un parc din orașul Balș. Tot atunci, aceștia au fost anunțați de o tânără în vârstă de 25 de ani, lin localitate, despre faptul că o persoană necunoscută i-ar fi distrus geamul autoturismului.

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit câte un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, fiind continuate cercetările în vederea identificării autorilor și a dispunerii măsurilor legale. În urma activităților investigativ-operative, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Balș au identificat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din orașul Balș, bănuit de comiterea infracțiunilor de distrugere.

Oamenii legii au ajuns la concluzia că în noaptea de 23/24 martie a.c., în jurul orei 21:40, tânărul, în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Bălcescu din orașul Balș, ar fi distrus mai mulți stâlpișori de iluminat dintr-un parc, iar la scurt timp ar fi distrus și geamul unui autoturism ce se afla parcat pe aceeași stradă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

foto: captură video/ Facebook

Politica