Nicușor Bancu îi avertizează pe tricolori: „Toate echipele pot bate pe oricine”

Nicușor Bancu este marele absent al României, pentru meciurile cu Andorra și Belarus. Căpitanul de la CSU Craiova încă nu est recuperat complet și nici nu vrea să joace până în sezonul viitor. Acesta nu își dorește să riște o nouă accidentare.

Edi Iordănescu nu s-a putut baza pe el, dar fundașul este cu gândul la prima reprezentativă. Bancu spune că România ar trebui să câștige 6 puncte din primele două jocuri și să pornească într-o manieră foarte pozitivă campania de calificare.

Sunt alături de băieți, sunt suporterul lor numărul unu. Sper ca meciul cu Andorra să fie ușor, să îl câștige, iar apoi să câștigăm meciul de acasă cu Belarus și să mergem cu șase puncte mai departe. Sunt șanse foarte mari, sunt convins că ne vom întoarce cu trei puncte din Andorra și, acasă, nici nu mă gândesc să nu batem. Nu sunt de speriat, dar trebuie tratate foarte serios. Toate echipele pot bate pe oricine. Dacă nu intrăm foarte seriosi, pot apărea surprize”, a declarat Nicușor Bancu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Proiect: Dreptul de a conduce vehicule le va fi interzis până la 10 ani şoferilor sub influenţa drogurilor sau alcoolului

Un proiect legislativ care prevede, printre altele, interzicerea dreptului...

Revista Mozaicul, 25 de ani de apariție

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește luni, 25...

Accident între o mașină și o motocicletă. Un minor rănit

O șoferiță s-a ales cu dosar penal O șoferiță de...

VIDEO/ Opt sturioni pescuiți ilegal, redaţi mediului natural

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au...