marți, iunie 18, 2024

Ultima ora

Sport

Râmnicu Vâlcea. Tânăr, reținut după ce a încălcat ordinul de protecție

Un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, după ce a încălcat ordinul de protecție față de soția sa. Bărbatul nu avea voie să stea la o distanța mai mică de 100 de metrii de femeie. Soția a fost cea care a anunțat polițiștii. Bărbatul nu este la prima încălcare de acest gen.

Potrivit IPJ Vâlcea, totul s-a întâmplat în cursul zilei de ieri, în jurul orei 19:40, când o femeie a sesizat Poliția Municipiului Râmnicu Vâlcea prin apel 112, cu privire la faptul că, soțul său nu respecta ordinul de protecție, apropiindu-se la mai puțin de 100 de metrii de către aceasta. Ulterior, oamenii legii au aflat că nu este la prima încălcare de acest gen.

“La fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză, iar din verificările efectuate,  a reieșit faptul că împotriva acestuia a fost emis ordin protecție de către instanța de judecată pe o perioadă de 2 luni. Tot din verificări, a mai rezultat că acesta a mai încălcat ordinul de protecție în data de 10.03.2023. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de tânărul în cauză s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 h, urmând să fie prezentat instanței de judecată, cu propuneri legale” – informează IPJ Vâlcea.

Politica