Drumurile din Malu Mare modernizate cu peste 11 milioane lei

Drumurile din comuna doljeană Malu Mare vor fi modernizate cu peste 11 milioane lei. Este vorba despre un proiect cu finanțare prin programul Anghel Saligny, după cum au anunțat reprezentanții PNL Dolj.

“Cine se școală de dimineață, la Minister ajunge…să semneze contractul de finanțare pentru asfaltare străzi. Mulțumesc pentru răbdare, dragii mei! În scurt timp, ne vedem, cu utilajele, pe teren!”, a precizat Adela Gherghe, primarul comunei Malu Mare (PNL).

Liberalii doljeni transmit că „modernizarea infrastructurii de drumuri în comuna Malu Mare este o certitudine, un proiect asumat și aprobat de PNL, prin programul Anghel Saligny, în valoare de peste 11 milioane de lei de la bugetul de stat prin PNI, plus alți peste 290.000 lei de la bugetul local.Aceste proiecte vor contribui cu siguranță la dezvoltarea comunei Malu Mare și la servicii moderne de circulație, așa cum merită toți cetățenii din acea zonă și care pot atrage noi investitori.Este evident că direcția în care merg localitățile liberale din Dolj este cea a dezvoltării, iar fondurile puse la dispoziție prin Anghel Saligny, program susținut de premierul PNL, Nicolae Ionel Ciucă, contribuie la modernizarea si îmbunătățirea condițiilor de trai pentru toți locuitorii.”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Și-a ținut mama mumificată acasă, pe canapea, timp de 15 ani

Un bărbat în vârstă de 76 de ani a...

OLT. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.04 – 09.04.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

VÂLCEA. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.04 – 09.04.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Mai multe tipuri de concedii, considerate vechime pentru stabilirea pensiei 

Mai multe tipuri de concedii sunt luate în considerare...