joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Șoferul prins fără permis în Slatina, cercetat în alte trei dosare penale

Bărbatul de 31 de ani, din Slatina, care luni noaptea conducea pe strada Crișan, din municipiu, un autoturism deși avea permisul auto suspendat și apoi s-a sustras prelevării de probe biologice la spital, mai este cercetat penal pentru comiterea altor infracțiuni în trafic, pe numele său mai având trei dosare. 

Acesta este și motivul pentru care oamenii legii l-au reținut pe șofer pentru 24 de ore. Ba, mai mult, șoferul a fost condamnat la sfârșitul anului 2022 într-un alt dosar penal, pentru o faptă săvârșită tot la regimul rutier în anul 2021. 

„În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că tânărul se află în stare de recidivă postcondamnatorie și mai este cercetat în trei dosare penale pentru infracțiuni rutiere. După administrarea probatoriului, la data de 14 martie, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pe numele său a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca în cursul zilei de 15 martie să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propuneri legale”, a declarat Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica