marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dacă ajunge în play-off, Mititelu îl vrea pe Compagno adversar: „Să mai iau câte 100.000 de euro”

Adrian Mititelu vrea să ajungă în play-off. Patronul de la FCU Craiova știe că oltenilor nu le va fi ușor, dar altfel ar sta lucrurile dacă alb-albaștri ajung în primele 6 echipe ale campionatului. Totodată, trupa din Bănie va avea două meciuri tari cu FCSB, în urma cărora ar putea să câștige 200.000 de euro.

Dacă Gigi Becali decide ca Andrea Compagno să joace contra celor de la FCU Craiova, Adrian Mititelu va câștiga câte 100.000 de euro pentru fiecare partidă. Totuși, oficialii formației din Capitală nu vor să se bazeze pe golgheterul lor, împotriva trupei lui Napoli.

„De ce să nu joace domne cu noi?! Eu chiar vreau să joace! Cum adică? Eu mă aștept să joace. Cine i-a interzis să joace? Clauza e să primim bani, nu să nu joace! Eu de-aia l-am și dat așa, când joc cu FCSB să mai iau câte 100.000 de euro în plus! Dar să vezi că ei nu îl bagă! Dacă dă Dumnezeu să intrăm în play-off, credeți că ne bat ei dacă nu e Compagno?! N-are nicio șansă FCSB-ul! Nu l-am bătut niciodată și acum în play-off-ul ăsta l-aș bate! E 100.000 de euro pe meci! Le-am dat cel mai bun atacant din România! Dacă nu i-l dădeam pe Compagno, acuma nu intrau în play-off! Vrei să câștigi campionatul și joci împotriva lui U Craiova 1948, echipă care poate să îți ascundă mingea 45 de minute. Păi ce vrei să faci, să nu dai 100.000 de euro?! Să ajungem noi acolo. Deocamdată, avem un hop și nu e nicio tragedie dacă nu trecem. Mergem mai departe și până în vară trebuie să obținem noi ceva. Sper să reușim să ajungem în Conference League. Bine, pentru participarea în cupele europene cred că am avea mai multe șanse din play-out”, a spus Adrian Mititelu, conform Fanatik.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Gigi Becali a fost clar din acest punct de vedere: „„Aici nu e vorba de plătit bani, ci e vorba de o convenție. Am zis că nu joacă și gata! Eu nu fac așa ceva. Păi ce, sunt Burchel? Este vorba de acea clauză de 100.000 de euro, dar nu vreau să i-o plătesc lui Mititelu, deci Compagno nu o să joace”, a spus Becali, potrivit DigiSport.

  • 1.5 milioane de euro a plătit FCSB celor de la U Craiova 1948 în vară pentru transferul lui Andrea Compagno
  • 12 goluri în 23 de partide a marcat italianul pentru FCSB

Politica