sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

”Cu Ciolacu preşedinte, România dă înainte”. Petrecere PSD cu manele și dedicații

Fostul secretar general al tinerilor PNL, Octavian Oprea, a semnalat faptul că, tinerii social-democraţi s-au distrat, vineri noaptea, cu lăutari, manele şi dedicaţii, într-un complex al RAPPS, din Sinaia. Mai mulți locuitori din zonă au apelat la 112, deranjați de zgomotul și gălăgia petrecăreților. 

În replică, liderul TSD spune că petrecerea a fost plătită de participanți și nu a fost oprită de forțele de ordine.

Foto: Facebook/Octavian Oprea

Octavian Oprea a distribuit pe Facebook un videoclip, de la petrecere, în care este surprins momentul dedicaţiilor pentru Marcel Ciolacu, Lucian Romaşcanu şi subprefectul judeţului Buzău, Constantin Cristea, zis Dodo. Video AICI

Policlinica Buna Vestire Craiova

Liberalul susţine că distracția s-a încheiat doar după intervenţia trupelor speciale.

„Cu doar câteva zeci de minute în urmă, pe banii noștri, ai contribuabililor, într-un complex deținut de Secretariatul General al Guvernului prin RAAPPS, „Mara” din Sinaia, controlat exclusiv de PSD, băieții și fetele de la TSD (Tineretul Social Democrat) au fript o petrecere pe cinste cu lăutari și manele prin care își anunță intențiile de preluare a frâielor guvernării și  nu numai.

Cu dedicații pentru Marcel Ciolacu, șeful de la Cameră, viitorul președinte al României după dorința lor, Lucian Romașcanu de la cultură și idolul suprem care doar a tocat banii Guvernului, Mihai Ghigiu de la INA, tinerii social democrați au atins un nivel apocaliptic de slugărnicie prin dedicații manelizate fără număr.

Petrecerea domniilor lor s-a încheiat doar după ce locuitorii orașului Sinaia au sunat în mod repetat la 112 și doar cu intervenția trupelor speciale”, a postat pe pagina sa de Facebook, Octavian Oprea.

În imagini este surprins un moment în care se fac dedicaţii pentru Marcel Ciolacu, Lucian Romaşcanu şi subprefectul judeţului Buzău, Constantin Cristea, zis Dodo.

”Cu Ciolacu preşedinte, România dă înainte / Romaşcanu la Cultură, pe noi toţi ne doare-n mână / Şi Dodo la Prefectură, pe noi toţi ne doare-n mână!”

Oprea susţine că petrecerea s-a încheiat doar după ce locuitorii oraşului Sinaia au sunat în mod repetat la 112 şi doar cu intervenţia trupelor speciale.

Octavian Oprea, fost secretar general al TNL, a fost demis în urma unui scandal, în care reprezentanţi ai organizaţiei, la o petrecere, au adresat injurii colegilor de guvernare de la PSD, scrie hotnews.ro

Foto: captură video

Politica