sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un jucător de la Sepsi l-a ironizat pe Mititelu: „Pe PlayStation dacă vor să îl joace”

Cosmin Matei, jucătorul lui Sepsi, a venit cu o ironie la adresa lui Adrian Mititelu. Patronul alb-albaștrilor insistă pentru rejucarea meciului dintre formația din Sfântu Gheorghe și FCU Craiova.

Nu cred că se rejoacă meciul pentru că nu are de ce să se rejoace. Pe PlayStation dacă vor să îl joace. Decizia, după părerea mea, e finală şi cine greşeşte trebuie să plătească! Oricum astea că dacă joacă cu noi ne bat… Îi respectăm, sunt o echipă bună, dar şi noi suntem o echipa bună şi consider că putem face faţă cu brio. Avem un final cu echipe puternice, dar în momente de genul acesta se vede unde te afli şi este un test puternic pentru fiecare jucător!”, a spus Cosmin Matei.

Adrian Mititelu este atât de vehement în declarații pentru că o victorie într-o eventuală rejucare a meciului cu Sepsi i-ar spori șansele la play-off.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Eu vorbesc din regulament. Am tăcut din gură pentru că era un meci important. Nu am vrut ca jucătorii să se gândească la decizia Federației. Regulamentul spune clar că arbitrul poate întrerupe meciul când sunt scandări rasiste. Mai spune că înainte de a opri meciul, arbitrul trebuie să cheme căpitanii echipelor pentru a-i întreba. Sunt tot felul de jucători de culoare care sunt atacați și nu mai pot da un randament bun. Nu mint cu nimic. Nici eu nu am știut această informație. Decizia va fi rejucarea meciurilor. Arbitrul a greșit când a întrerupt meciul. Nu există în Europa o decizie de pierdere a meciului cu 3-0 pentru scandări xenofobe. În regulamentul FIFA nu există. La FIFA există o precizare că se asimilează scandărilor rasiste și celor xenofobe”, a spus Adrian Mititelu la emisiunea Digi Sport Special.

Politica