Un român a rămas fără permis, după ce a înlocuit un scaun din mașină cu unul de grădină

Un șofer român în vârstă de 44 de ani a rămas pieton în Austria, după ce polițiștii rutieri i-au verificat mașina și au constatat în ce stare e. Pe lângă multe defecțiuni și improvizații, șoferul înlocuise un scaun al mașinii cu un scaun de grădină. Bărbatul se afla în drum spre România, venind din Manchester.

Foto: Poliția Viena

Starea mașinii lui a atras atenția unui echipaj de poliție din Muthgasse, Viena. Prima dată, ofițerii au văzut scaunul de grădină care înlocuia o parte din banchetă, fiind instalat între scaunul șoferului și cel al pasagerului, scrie digi24.ro

La un control mai amănunțit, polițiștii au constatat că mașina era într-o stare deplorabilă, iar sistemul de frânare era practic nefuncțional. În plus, duba era supraîncărcată, având 420 kg de marfă peste limita admisă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe lângă toate astea, românul nu a putut prezenta certificatul de înmatriculare, asigurarea obligatorie și nu avea permis de conducere valabil pentru categoria respectivă.

Șoferul a fost coborât de la volan, plăcuțele cu numerele de înmatriculare au fost ridicate, iar românului i s-a interzis să mai conducă. El va trebui să plătească și o amendă de câteva sute de euro.

Populare

Recomandări

Și-a ținut mama mumificată acasă, pe canapea, timp de 15 ani

Un bărbat în vârstă de 76 de ani a...

Mai multe tipuri de concedii, considerate vechime pentru stabilirea pensiei 

Mai multe tipuri de concedii sunt luate în considerare...

OLT. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.04 – 09.04.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...