vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Angajatul care îl costă pe Mititelu 3 puncte la masa verde recunoaște că a greșit

Cătălin Rizan, responsabil cu ordinea și securitatea la clubul lui Adrian Mititelu, și-a asumat greșeala. Acesta spune că a semnat procesul verbal de predare-primire a sectorului în care galeria oltenilor s-a așezat.

După ce au intrat suporterii în sectorul destinat galeriei oaspete, responsabilul cu securitatea de la Sepsi m-a rugat să semnez procesul verbal de predare-primire a sectorului respectiv. Mi-a spus că trebuie pentru dosarul meciului, în cazul în care se distrug scaune. Nu m-am consultat cu nimeni din conducerea noastră. Nu mai semnasem așa ceva, decât la un meci cu Dinamo. Nu m-am gândit că semnarea acelui proces verbal va produce probleme clubului, iar de acea hârtie depinde decizia de la Comisia de Disciplină. Îmi pare rău, am făcut o greșeală prea mare”, a declarat Cătălin Rizan, citat de GSP.ro.

Angajatul FCU spune că nu știe ce se va întâmpla cu el și ce decizie va lua patronul echipei, în urma acestui episod: „”E normal ca domnul Adrian Mititelu să fie supărat pe mine. Nu știu ce se va întâmpla cu mine. E învățătură de minte. Normal ar fi ca meciul să se rejoace cu porțile închise”, a mai spus Cătălin Rizan.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto: Captură Video Digi Sport

Politica