Ziua unui elev, sărbătorită la şcoală cu o cântăreață, șampanie și animatori

Este anchetă la o școală, după ce un elev de clasa a II-a a fost sărbătorită în pauza mare cu șampanie, tort, animatori și fotograf. La mica petrecere a venit și o cântăreață de muzică populară. 

Sursa Foto: bacău.net

Totul s-ar fi întâmplat la Școala Miron Costin din Bacău, în pauza mare, de la 9:50 la 10:10. Cântăreața de muzică populară apare în video ținând în mână o șampanie. Filmarea a fost publicată pe rețelele de socializare și a stârnit un întreg val de nemulțumiri. La scurt timp, a fost ștearsă, relatează bacău.net

Conducerea ISJ Bacău a transmis un comunicat de presă prin care a precizat că, directorul școlii nu avea cunoștință despre ce s-a întâmplat, iar în cererea făcută de părinte nu erau precizate alte informații:

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Conducerea Școlii Gimnaziale ,,Miron Costin” Bacău ne-a informat, în data de 26 ianuarie, despre incidentul pătrunderii în școală, la pauza mare (9.50-10.10), a unor adulți (între care o cântăreață de muzică populară, un cameraman, 2 animatori) în vederea sărbătoririi unui elev de clasa a II-a, în prezența doamnei învățătoare. Mama elevului lăsase o cerere la secretariat, în dimineața respectivă, solicitând accesul dumneaei în școală, pentru a-i face o surpriză fiului cu ocazia zilei de naștere.

Directorul școlii ne-a precizat că nu avea cunoștință despre ceea ce urma să se întâmple, de prezența altor persoane, cu excepția mamei. În urma incidentului, s-a demarat anchetarea aspectelor invocate, atât la nivelul unității de învățământ, cât și la nivelul ISJ Bacău.

Inspectoratul Școlar Județean Bacău nu încurajează nicidecum vreo formă de viciere a procedurii privind siguranța elevilor în interiorul unităților de învățământ și dezaprobă astfel de practici”, a transmis Inspectoratul Școlar Județean.

Populare

Recomandări

Incendiu în Craiova

Update/ISU Dolj: "In urma incendiului a ars anexa gospodareasca,...

Râs surprins, la plimbare, prin Munții Făgăraș

Un râs a fost surprins, zilele trecute, de camerele...

Finlanda oferă vacanțe gratuite ca să-i învețe pe oameni cum să fie fericiți

Finlanda a fost desemnată cea mai fericită țară din...