joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Slatina. Bază sportivă, reabilitată

Baza sportivă de la Şcoala „Nicolae Iorga”, fostă Şcoala Nr. 5, din Slatina va fi reabilitată în acest, cu fonduri de la bugetul local. Potrivit gazetanoua.ro, viceprimarul Slatinei, Gigi Vîlceleanu, a declarat că proiectul prevede realizarea unui teren sintetic multifuncţional, dar şi de terenuri pentru tenis de câmp.

„Nu arată deloc fericit, acum. Am avut o vizită în teren, cu domnul primar şi cu domnul citymanager, şi ne-am pus la punct cu ceea ce urmează să facem acolo, anul acesta vom bugeta pentru realizarea unei baze sportive moderne, cu un teren sintetic multifuncţional şi terenuri de tenis de câmp”, a declarat Gigi Vîlceleanu, potrivit sursei.

Tot în acest an, patru noi corpuri de şcoală vor fi construite, la tot atâtea unităţi de învăţământ din Slatina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Vă pot spune că o prioritate, şi în acest an, rămâne pentru noi educaţia. Vrem să investim, ca în fiecare an. Vrem să investim în viitorul copiilor noştri, pentru că ei trebuie să aibe toate dotările, să nu le lipsească nimic din şcoli, pentru a avea performanţă. Sigur,din discuţiile pe care le-am avut cu domnul primar, vom avea patru noi corpuri de şcoală în patru unităţi de învăţământ. Mă refer aici la Şcoala „Eugen Ionescu”, Şcoala „Ştefan Protopopescu”, Şcoala „Constantin Brâncoveanu” şi Şcoala „George Poboran””, a declarat Vîlceleanu.

sursafoto: gazetanoua.ro

Politica