luni, martie 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Bărbat reținut după ce și-a bătut câinele

Un bărbat de 33 de ani din Drobeta-Turnu Severin, județul Mehedinți, a fost reținut, duminică, fiind bănuit că și-a bătut câinele, un exemplar dintr-o rasă periculoasă, cu o curea.

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au făcut o percheziție domiciliară, duminică, la un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de schingiuire a animalelor.

”Astăzi, 29 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la domiciliu unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii schingiuirea animalelor.

Din cercetări a reieșit că la data de 24 ianuarie, în timp ce se afla în imobilul său din municipiul Drobeta-Turnu Severin bărbatul de 33 de ani ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect de tipul unei curele, exemplarului canin deținut aparținând raselor periculoase”, au spus reprezentanții poliției.

A fost pus în executare un mandat de aducere față de bărbatul de 33 de ani, iar după audieri s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de schingiuire a animalelor, urmând ca luni bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin în vederea luării unei alte măsuri preventive.

Politica