joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Neagoe nu concepea să piardă cu Hermannstadt: „Am controlat partida de la un cap la altul”

Eugen Neagoe și-a rezolvat problemele cu U Cluj. Antrenorul a putut să se așeze pe banca celor de la CSU Craiova. A fost dorința lui cea mai mare, iar acum a devenit realitate. Tehnicianul și-a condus elevii spre victorie, scor 2-0, contra celor de la Hermannstadt și s-a declarat mulțumit la finalul meciului.

Chiar dacă nu am fost pe bancă la Botoșani, mă cunoașteți, tot eu am pregătit echipa. Din păcate, nu ne-a ieșit cum am dorit. În această seară, am întâlnit o echipă bună, nu întâmplător a câștigat cu CFR, cu Farul. Cred că am controlat partida de la un cap la altul, chiar dacă nu am avut multe ocazii în prima repriză. O singură ocazie au avut. În repriza a doua am făcut un joc foarte, foarte bun. Am marcat două goluri, am avut o bară și alte ocazii, scorul putea fi mult mai mare”, a declarat Neagoe, la finalul meciului cu Hermannstadt.

Antrenorul și-a felicitat elevii și spune că nu vrea să dea jucători afară de la CSU. Neagoe vrea un lot numeros, pentru a reuși să ruleze fotbaliștii. El le-a promis alb-albaștrilor că fiecare va avea șansa să joace.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Băieții merită felicitări pentru că au făcut un efort foarte mare. A fost un joc plăcut, dar îmi doresc să jucăm mult mai bine și putem să facem acest lucru. Cu siguranță, toți jucătorii vor mai avea șanse. Nu eu vând jucători, nu am venit să dau jucători afară. Îi spuneam patronului că e foarte dificil să alcătuiesc primul 11, să trec cei 20 de jucători pe foaie, dar e mai bine așa decât să nu avem cu cine să jucăm. Îmi doresc să fie toți sănătoși. În general, băieții au fost exemplari în această perioadă, mai puțin la jocul de la Botoșani. În acest moment nu am discutat de un alt transfer, dar dacă va apărea un jucător valoros pe care putem să-l aducem, patronul va reacționa pozitiv”, a mai transmis Eugen Neagoe.

foto: Facebook/UCVOficial

Politica