45 de ani de închisoare, după ce a încercat să recreeze crimele odiosului Jeffrey Dahmer

Criminalii în serie și atrocitățile lor produc nu doar dezgust ci și admirație, în unele cazuri. Așa a ajuns să fie condamnat la 45 de ani de închisoare un tânăr de 21 de ani, care a încercat să calce pe urmele lui Jeffrey Dahmer.

În iunie 2020, Chance Seneca, 21 de ani, din Louisiana, SUA, a folosit Snapchat și aplicația de întâlniri Grindr, care este folosită de bărbați gay și bisexuali, pentru a convinge câțiva bărbați să se întâlnească cu el, informează Mirror, citat de stirileprotv.ro.

Trei luni mai târziu, el a pledat vinovat pentru acuzația de răpire și a recunoscut că a vrut „să-și satisfacă o fantezie de crimă compulsivă”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit Departamentului de Justiție, Chance și-a planificat acțiunile luni la rând, cu intenția de a recreea crimele odioase ale lui Dahmer, ucigând bărbați homosexuali, mâncându-i și păstrându-le resturile umane. Prima sa victimă a fost Holden White, în vârstă de 18 ani, pe care a încercat să-l ucidă și să-l dezmembreze pe 20 iunie 2020.

Cu o zi mai devreme, a mărturisit el, a folosit aplicațiile pentru a stabili o întâlnire cu un alt bărbat gay, dar a decis să nu-l omoare. Chance l-a legat, l-a sufocat, înjunghiat și despicat pe Holden. Înainte de a pune capăt atacului, el a sunat la numărul de urgență 911, apoi a așteptat poliția în afara reședinței în care a avut loc atacul. Polițiștii l-au găsit pe Holden într-o cadă din interiorul imobilului.

Oamenii legii au găsit la fața locului un ciocan, un ferăstrău și un spărgător de gheață. O parte dintre aceste unelte fuseseră comandate de către Chance pe Amazon, înainte de atac, potrivit FBI.

Holen a supraviețuit, dar încheieturile sale, tăiate până la o. El a avut nevoie de „îngrijiri medicale extinse pentru reabilitarea tendoanele lezate și tăiate”. La mâna stângă, el a rămas pentru totdeauna cu leziuni, conform actelor judecătorești.

În instanță, el a vorbit despre efectele fizice persistente ale atacului, inclusiv cicatrici, pierderea sensibilității la mâna stângă și a unui deget de la mâna dreaptă, precum și despre sensibilitatea craniului său.

Holden White a mărturisit că se teme pentru siguranța lui și a celor din jur atunci când Chance va ieși din închisoare.

„Mi-e frică pentru mine și pentru alte viitoare victime cărora le-ar putea face rău. Mi-e teamă că un tânăr de 18 ani, ca și mine, își va schimba viața pentru totdeauna printr-o întâlnire. Nu vreau ca vreo persoană să fie rănită așa cum am fost eu”, a spus el.

În ciuda a ceea ce i s-a întâmplat, mulți oameni nu au avut milă de Holden în mediul online.

Jeffery Dahmer, numit și Canibalul din Milwaukee, a fost un criminal în serie american, care în perioada 1978 – 1991 a comis crimevioluri și acte de cruzime asupra a 17 victime, toate de sex masculin, la care s-au adăugat elemente de necrofilie și canibalism.

Mulți tineri și nu numai, au fost puși la curent despre atrocitățile comise de Dahmer, în urma documentarului serial care a fost promovat pe platforma Netflix. În unele țări, criminalul a ajuns o emblemă și are chiar fani declarați, acest lucru fiind valabil încă de la începutul procesului său pentru crimele comise.

sursa foto: www.britannica.com/biography/Jeffrey-Dahmer

Populare

Recomandări

Și-a ținut mama mumificată acasă, pe canapea, timp de 15 ani

Un bărbat în vârstă de 76 de ani a...

Donald Trump, pus sub acuzare în cazul starului porno Stormy Daniels

Marele juriu din Manhattan a votat să-l pună sub...

Mai multe tipuri de concedii, considerate vechime pentru stabilirea pensiei 

Mai multe tipuri de concedii sunt luate în considerare...

VÂLCEA. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.04 – 09.04.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...