sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Basilio Ndong vrea în Liga Campionilor cu CSU Craiova

Basilio Ndong este noul fundaș stânga de la CSU Craiova. Oltenii l-au prezentat miercuri, iar fotbalistul are planuri mari în Bănie. El a semnat un contract valabil 3 ani și jumătate, cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

„Personal, îmi doresc să evoluez în UEFA Champions League. Doamne ajută ca în anul acesta sau în următorul să jucăm în grupele competiției europene și să câștigăm trofee cu Craiova.  Condițiile de antrenament pe care le avem aici sunt foarte bune. La echipa pentru care am evoluat înainte să vin aici ne-am pregătit pe teren cu gazon sintetic. Toate terenurile din Norvegia sunt de acest tip, artificiale. Când am ajuns aici am observat din prima că avem condiții superbe, mult mai bune decât în Norvegia”, a declarat jucătorul.

Basilio Ndong a mai jucat la echipe precum FC Shkupi, KVC Westerlo. Ultima oară a jucat la IK Start. În Bănie a ajuns după ce Nicușor Bancu s-a accidentat. El va fi titular, dar Neagoe consideră că nu are un fundaș dreapta mai bun decât Vătăjelu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Campionatul de fotbal din România mi se pare bun și extrem de echilibrat. De la an la an, fotbalul a progresat și asta este un lucru foarte bun pentru țară și campionat. Sunt aici să ajut echipa și să dau tot ce am eu mai bun. Vă mulțumesc tuturor pentru modul în care am fost primit și hai Craiova”, a mai spus Basilio Ndong.

Politica