sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Polițiștii doljeni au câștigat „Cupa Unirii”, la fotbal

Echipa IPA – Regiunea 1 Dolj, formată din poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, a câştigat locul 1 la fotbal, în cadrul competiţiei „Cupa Unirii”, organizată la Cluj. Competiția care a reunit 16 echipe din toată țara a avut loc în perioada 19 – 21.01.2023.

Participanţii la competitie sunt membrii IPA şi provin de la toate structurile Ministerului Afacerilor Interne, poliţişti, jandarmi sau pompieri. Pe baza rezultatelor de la competiţiile anterioare, echipa poliţiştilor doljeni a fost desemnată cap de serie şi a ieşit câstigatoare cu maxim de puncte din grupă.

„În semifinala, colegii noştri s-au impus împotriva poliţiştilor din Bucureşti, iar finala competiţiei a fost câştigată de poliţiştii doljeni în faţa pompierilor clujeni, cu scorul de 5-3, după ce au fost conduşi cu scorul de 3-1, echipa noastră oferind şi cel mai bun jucător al competiţiei”, transmit polițiștii doljeni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Câştigarea competiţiei vine să confirme performanţele obţinute în cursul anului 2022, când poliţiştii doljeni au cucerit inclusiv Titlul de Campionă Naţională, competiţie desfăşurată la Târgu Mureş.

Politica