Polițiștii doljeni au câștigat „Cupa Unirii”, la fotbal

Echipa IPA – Regiunea 1 Dolj, formată din poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, a câştigat locul 1 la fotbal, în cadrul competiţiei „Cupa Unirii”, organizată la Cluj. Competiția care a reunit 16 echipe din toată țara a avut loc în perioada 19 – 21.01.2023.

Participanţii la competitie sunt membrii IPA şi provin de la toate structurile Ministerului Afacerilor Interne, poliţişti, jandarmi sau pompieri. Pe baza rezultatelor de la competiţiile anterioare, echipa poliţiştilor doljeni a fost desemnată cap de serie şi a ieşit câstigatoare cu maxim de puncte din grupă.

„În semifinala, colegii noştri s-au impus împotriva poliţiştilor din Bucureşti, iar finala competiţiei a fost câştigată de poliţiştii doljeni în faţa pompierilor clujeni, cu scorul de 5-3, după ce au fost conduşi cu scorul de 3-1, echipa noastră oferind şi cel mai bun jucător al competiţiei”, transmit polițiștii doljeni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Câştigarea competiţiei vine să confirme performanţele obţinute în cursul anului 2022, când poliţiştii doljeni au cucerit inclusiv Titlul de Campionă Naţională, competiţie desfăşurată la Târgu Mureş.

Populare

Recomandări

Încep înscrierile în programele Rabla Clasic şi Rabla Plus

Persoanele fizice se pot adresa, începând din 24 martie,...

Vâlcea. S-au încheiat lucrările la podul peste Râul Cerna, de pe DN 65C

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova (DRDP) a...

Mehedinți: Prins la volan beat criță și fără permis

Polițiștii mehedințeni din cadrul Poliției oraș Baia de Aramă...

Mehedinți: Poliția a împărțit bomboane și baloane copiilor

Poliția orașului Vânju Mare și Poliția orașului Baia de Aramă din...