marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Cinematograful ”Sergiu Nicolaescu”, închis din cauza facturilor la curent

Facturile uriașe la energie au închis și Cinematograful Sergiu Nicolaescu, din Tg. Jiu, în urmă cu trei zile. Încasările nu au fost suficiente pentru a acoperi plata facturilor și s-a luat decizia ca acesta să fie închis temporar. Ultima factură la curent a fost de 24.000 de lei.

Inițial, spun reprezentanții instituției, se are în vedere închiderea temporară a activității cinematografului, urmând ca acesta să fie redeschis în luna aprilie, dacă vor exista solicitări în acest sens, scrie gorjeanul.ro

În aceeași situație se găsește și cinematograful Patria din Craiova care a transmis, duminică, că își suspendă activitatea din cauza facturilor mari la utilități.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Începând cu data de 23 ianuarie 2023, activitatea Cinema Patria Craiova va fi suspendată temporar! Costul ridicat al utilităților (energie electrică, gaze naturale), coroborat cu nivelul scăzut al încasărilor, a stat la baza acestei decizii!”, au transmis reprezentanții cinematografului într-o postare publicată, ieri, pe pagina de Facebook.

Acesta ar urma să fie redeschis pe 31 martie, mai spun reprezentanții.

Foto: arhivă


Politica