joi, iulie 25, 2024

Ultima ora

Sport

CSU Craiova sancționează companiile austriece partenere: „Un boicot total”

CSU Craiova a emis un comunicat dur după ce Austria s-a opus intrării României în Spațiul Schengen. Clubul lui Rotaru spune că va boicota firmele austriece partenere și îi îndeamnă și pe alții să facă la fel.

În urma atitudinii revoltătoare a Republicii Austria, de a bloca accesul României la Spațiul Schengen, Universitatea Craiova, fidelă principiilor înrădăcinate în ADN-ul său, a luat decizia de a sancționa companiile austriece partenere cu un boicot total”, se arată în comunicatul CSU.

Trupa din Bănie anunță că, începând din această lună, clubul își va muta conturile de la banca cu acționariat austriac Raiffeisen Bank, iar alimentarea cu combustibil și consumabile a parcului auto al Științei nu se va mai realiza în stațiile OMV-Petrom. Totodată, începând de anul viitor, tradiționalul cantonament de vară al leilor nu se va mai face în vreo stațiune montană din Austria, ci într-o altă țară europeană care are condiții de pregătire similare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din punctul nostru de vedere, aceste companii, dar nu numai ele, sunt părtașe la politica absurdă și discriminatorie la adresa românilor și a României, promovată de statul austriac în aceste zile. Sperăm ca demersului nostru să i se alăture întreaga suflare fotbalistică românească pentru că, astăzi mai mult ca oricând, trebuie să arătăm că suntem suficient de maturi din punct de vedere instituțional pentru a nu mai acționa după dictonul: Capul plecat, sabia nu-l taie!“, au mai transmis oltenii.

Politica