Rotea: Situația lucrărilor la canalizare și rețeaua de gaze

Primarul orașului Balș, Cătălin Rotea, spune că toate locuințele din localitate vor fi racordate la rețeaua de gaze și canalizare. Lucrările sunt în curs, iar edilul a făcut, pe Facebook, o informare privind stadiul acestora.

„În ceea ce privește lucrările de extindere a rețelei de canalizare: se lucrează în momentul de față pentru extinderi pe str. Crizantemelor și str. Tudor Vladimirescu (Vârtina) și se vor continua lucrările pe str. Luncii. Am semnat toate contractele de lucrări pentru extinderea canalizării integral în Vârtina, pe toate străzile din Corbeni și Romana, precum și pe străzile Cuza Vodă, Popa Șapcă, Măceșului, Mărășești, Mihail Drumeș, Bradului și Cometa. Aceste lucrări vor începe în funcție de starea vremii, în următoarea perioadă. În ceea ce privește cartierul Spineni, se lucrează la studiul de fezabilitate pentru alimentare cu apă și canalizare. Rețeaua de gaze a fost deja extinsă pe străzile: Mihai Viteazu (până la intrare în Corbeni), Mihail Drumeș, Salcâmilor, Ciocârliei, Viilor și Luncii. Am semnat contractele de lucrări pentru extinderea rețelei de gaze naturale pe străzile 1 Decembrie prelungire, Cometa, Măceșului, extindere Frații Buzești, Macului, Mainești, Spineni, Stejarului si Petre Pandrea – peste calea ferată. Pentru cartierele Corbeni și Romana, așteptăm semnarea contractului de finanțare la Ministerul Dezvoltării”, a scris Rotea, pe Facebook.

El mai susține că, la finalizarea lucrărilor, drumurile vor fi aduse la starea lor inițială.

„Știu că aceste lucrări presupun un disconfort maxim pentru voi, săpături, noroi, subtraversări, drumuri impracticabile, dar acestea sunt chestiuni inerente unor astfel de lucrări dificile, care trebuiau făcute de acum 10 ani. Toate drumurile vor fi aduse la starea lor inițială, după terminarea lucrărilor și vă încurajez să-mi sesizați orice chestiune tehnică improprie care ține de constructori (lucrări nesemnalizate, lucrări care prezintă deficiențe etc)”, se arată în postarea edilului din Balș.

Populare

Recomandări

Gorj. Profesorul care a întreținut relații sexuale cu o elevă, arestat pentru 30 de zile

Profesorul de informatică George Constantin Ilie, care a întreținut...

Două droguri sintetice fac ravagii printre adolescenții români

3-MMC și 3-CMC, două droguri sintetice încadrate ca substanțe...

S-a surpat din nou o porțiune din DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu

Serviciul Rutier din cadrul IPJ Sibiu a informat miercuri...

Avertizare MAE: Risc ridicat de insecuritate în Istanbul

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetățenii români care locuiesc...