vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un fotograf a surprins o față clară într-un val: „A fost pur și simplu ireal”

„Mă duc acolo de trei ani, încercând să fac fotografii bune și aceea a fost de departe cea mai bună zi pe care am avut-o acolo”

Cody Evans a povestit că după ce a încărcat fișierele pe laptopul său a fost surprins de ceea ce a văzut, potrivit PetaPixel. Evans făcea fotografii ale valurilor dramatice din Lacul Erie din Ontario, Canada. El a capturat 10.000 de fotografii, dar printre ele s-a aflat și o fotografie foarte specială.

Am fost cam uimit„, a declarat el pentru CBC. „Vezi o mulțime de lucruri de genul acesta în valuri și în nori, dar să fie atât de clar a fost pur și simplu ireal. Acea fotografie cu siguranță a ieșit în evidență dintre toate celelalte.

A fost pur și simplu o nebunie. A fost ca o zi perfectă. Mă duc acolo de trei ani, încercând să fac fotografii bune și aceea a fost de departe cea mai bună zi pe care am avut-o acolo„, spune Evans. Evans spune că el crede că chipul seamănă cu Poseidon, zeul grec antic al mării și al furtunilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vânturile puternice din noiembrie i-au oferit lui Evans ocazia de a surprinde o fotografie atât de magnifică. Vânturile marine se ridică până la 64 de kilometri pe oră. Evans explică pentru CBC că nu este ușor să fotografiezi în timp ce ești lovit de vânturi înghețate, dar rafalele de vânt creează oportunități foto deosebite.

Valurile se izbeau destul de bine pentru că digul împinge apa înapoi în lac, așa că atunci când apa este împinsă înapoi, valurile se ciocnesc și provoacă acele vârfuri„, spune el.

Vijeliile sunt deosebit de frecvente între sezonul de toamnă și cel de iarnă, datorită faptului că lacurile sunt încă relativ calde în comparație cu masa de aer rece. „În acest caz, vânturile de sud-vest au parcurs o distanță mare deasupra lacului și au format acele valuri deasupra apei„, explică meteorologul Daniel Liota, de la Environment Canada. Lui Evans îi place să fotografieze o gamă diversă de subiecte, feed-ul său de Instagram fiind plin de fotografii din motorsport, aeriene și naturale.

Politica