Dolj. Tânăr prins drogat la volan. Aparatul a indicat 4 tipuri de substanțe interzise

Ce droguri a consumat tânărul

Un tânăr de 24 de ani, din comuna doljeană Izvoare, a fost prins drogat și fără permis de conducere, la volan. Acesta a fost testat cu aparatul drug test, rezultatul fiind pozitiv la consumul de cannabis și neconcludent la consumul de cocaină, opiu și benzodiazepine

„În noaptea de 26/27 noiembrie a.c., ora 00.10, polițiști ai Secției nr.6 Poliție Rurală Giubega au oprit, pentru control, un autoturism ce circula pe DN 56, în comuna Perișor. La volanul autouturismului a fost legitimat un tânăr, de 24 de ani, din comuna Izvoare, care a fost testat cu aparatul drug test, rezultatul fiind pozitiv la consumul de cannabis și neconcludent la consumul de cocaină, opiu și benzodiazepine.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, potrivit IPJ Dolj.

Populare

Recomandări

VÂLCEA. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 30.01 – 05.02.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Încă un an, încă o jumătate de milion pentru Catedrala din Craiovița Nouă

Mitropolia Olteniei primește și în acest an bani pentru...