sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doljeni drogați în trafic

Un tânăr de 24 de ani din Craiova a fost depistat de polițiști în timp ce conducea în voie pe Bulevardul 1 Mai din Craiova, fiind sub influența drogurilor. Tânărul avea asupra sa și alte substanțe interzise.

„Vineri, 25 noiembrie a.c., ora 10.45, polițiști ai Biroului Rutier Craiova au oprit, pentru control, un autoturism ce circula pe bulevardul 1 Mai, din municipiul Craiova.

La volanul autouturismului a fost legitimat un tânăr, de 27 de ani, din municipiul Craiova, care a fost testat cu aparatul drug test, rezultatul fiind pozitiv la consumul de amphetamină.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, în urma controlului corporal efectuat, polițiștii au găsit asupra tânărului șapte fragmente de hârtie, împăturite, ce conțineau substanțe vegetale de culoare verde, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și deținere de droguri de risc pentru consum propriu”, – IPJ Dolj.

Tot vineri, la ora 16.10, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj au oprit, pentru control, un autoturism ce circula pe D.N. 6, în comuna Leu.

La volanul autouturismului a fost legitimat un bărbat, de 33 de ani, din comuna Afumați, care a fost testat cu aparatul drug test, rezultatul fiind pozitiv la consumul de cocaină.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Politica