Nicolae Giugea, reales președinte al PNL Craiova

Liberalii craioveni l-au reales joi seară pe Nicolae Giugea ca președinte al organizației locale. Evenimentul s-a desfășurat într-o sală a unui hotel din centrul orașului, în prezența a peste 300 de membrii. Giugea a profitat de ocazie și a acuzat administrația PSD spunând că deși conduce de 30 de ani Oltenia, rezultatele nu există. Noul președinte al PNL Craiova a menționat și faptul că suntem singurul mare oraș care se depopulează, iar liberalii și-au propus să împiedice acest lucru.

”Craiova este singurul mare oraș al României pe care PSD-ul nu l-a pierdut. Încă. PSD-ul conduce Oltenia de 30 de ani și rezultatele se văd. Craiova este singurul mare oraș care se depopulează. Noi, liberalii, ne propunem să dezvoltăm orașul, să atragem investitori capabili să creeze locuri de muncă bine plătite care să îi facă pe craioveni să nu mai plece”, a spus președintele PNL Craiova, Nicolae Giugea.

La eveniment a participat și liderul PNL Dolj, Ștefan Stoica. Acesta a vorbit despre nevoia ca organizația locală să elaboreze o strategie bună prin care să contracareze tot ceea ce administrația PSD face, fără să aibă legătură cu interesul public.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Proiectele pe care actuala adminstrație PSD a Craiovei le derulează nu au nicio legătură cu interesul public, ci doar cu bunul plac al unei singure persoane. În plus, ceea ce este în totală contradicție cu principiile liberale, nimic nu este transparent, iar cheltuielile nu sunt niciodată aduse la cunoștința publicului. Este sarcina organizației Craiova a PNL să stabilească viitoarea strategie pentru a contracara această situație”, a spus președintele PNL Dolj, Ștefan Stoica.

Populare

Recomandări

Primăria Craiova vrea parcare supraetajată lângă Judecătorie

Autoritățile locale din Bănie sunt gata să înceapă un...

Căutat de polițiști, după ce a fost la un pas să omoare un om

Polițiștii îl caută pe atacator: „Să nu intervină și...

Ploi torențiale și vijelii, în trei județe din Oltenia

Administrația Națională de Meteorologie a emis duminică dimineață un...

Interlopul Oacă din Caracal nu scapă de închisoare. 13 ani, după gratii

Tribunalul Olt a pronunțat o nouă sentință în cazul...