vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Bărbat încătușat după ce a vândut o mașină cu acte false

S-a ales cu dosar penal și cu o pereche de cătușe pentru fals în înscrisuri sub semnătura privată.

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Șimian județul Mehedinți, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți și al polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat, de 35 de ani, din comuna Hinova, bănuit de săvârșirea infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătura privată.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe bunuri folosite la comiterea infracțiunii, precum și două contracte de înstrăinare/dobândire a unui mijloc de transport, contracte falsificate prin aplicarea de ștampile și semnături, care atestau scoaterea autovehiculului din evidențele fiscale ale unei instituții publice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Față de bărbat a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea măsurii să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin cu propunerea de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătura privată în formă continuată.

Politica