Rotaru nu se mai teme deloc de Mititelu!

Patronul CSU Craiova nu a mai complicat războiul suporterilor înaintea derby-ului Băniei, programat la data de 3 decembrie.

Numărul suporterilor a fost unul dintre elementele esențiale ale războiului identitar din Bănie, dintre CSU și FCU. În anii precedenți, înaintea derby-urilor pe care le organiza, Rotaru pregătea cu minuțiozitate duelurile. Erau și o serie de șicane cu biletele, printre tertipurile folosite.

De această dată, în schimb, patronul CSU Craiova nu a mai recurs la nicio „inginerie”, în special după ce a văzut cum se prezintă raportul de forțe din tribune la meciurile de campionat de până acum. Din contră, a pus biletele în vânzare cu două săptămâni înainte, iar la Peluza Sud, locul în care vor sta fanii FCU Craiova, prețul tichetelor este cel mai mic de pe tot stadionul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Stăpâni la noi în oraș. Au fost puse în vânzare biletele pentru meciul împotriva clubului FCU atât online, prin platforma Entertix, cât și la punctele de vânzare deja cunoscute: magazinul oficial din Electroputere Mall și magazinul mobil, situat în Piața „William Shakespeare”. Cu toate că în peluza dedicată oaspeților prețul este de 10 RON, conform protocolului existent, membrii galeriei au cerut ca biletele să rămână la aceeași valoare ca și până acum pentru suporterii Științei, respectiv 15 RON în Peluza Nord. Pentru restul zonelor din stadion, biletele pot fi achiziționate la următoarele prețuri: Tribuna a II-a – 30 RON, Tribuna I – 40 RON, Tribuna VIP 2 – 70 RON, Tribuna VIP – 100 RON. Cei ce doresc bilete în sectorul oaspeților trebuie să aștepte comunicatul clubului FCU. Să fie spectacol în #VulcanulDePeOblemenco!”, este comunicatul celor de la CSU Craiova.

Până acum, în prima ligă, CSU Craiova s-a impus în toate derby-urile cu FCU Craiova.

Populare

Recomandări

3 stațiuni de pe litoral în care merită să îți petreci următorul concediu

Ai în plan un concediu pe malul mării, însă...

Becali spune că l-a lăsat pe Mititelu să câștige: „Mi-era milă de el”

Gigi Becali a făcut afirmații destul de delicate, după...

Mihai Rotaru are planuri mari cu Andrei Ivan: „Poate să joace în Serie A”

Mihai Rotaru încă are încredere în Andrei Ivan, atacantul...