joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Înlocuitor pentru Bancu! Pe cine vrea Rotaru în alb-albastru!

Accidentarea căpitanului i-a pus în alertă pe conducătorii CSU Craiova, care au găsit deja jucătorul care-l poate suplini pe Bancone.

Bancu s-a accidentat grav în meciul cu Rapid București și va lipsi de pe gazon cel puțin 3 luni. El a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate la genunchiul stâng și a fost operat deja la o clinică specializată din capitala Italiei, după cum a anunțat de fapt și clubul oltean.
„Nicușor Bancu a fost operat la Roma în clinica profesorului Mariani. Intervenția chirurgicală a fost una de succes și nu au fost complicații. Îl așteptăm în cel mai scurt timp pe teren pe căpitanul nostru”, a transmis CSU Craiova pe Facebook, în urmă cu câteva zile.
În absența căpitanului, Mirel Rădoi nu-l mai are la dispoziție decât pe Bogdan Vătăjelu pentru postul de fundaș stânga. Cum patronul Mihai Rotaru își formează lotul mizând pe ideea dublurilor pe post, deja acesta s-a orientat spre un jucător și a descoperit unul de profilul lui Bancu chiar în Liga 1.
Oltenii au pus ochii pe fundașul stânga al celor de la Petrolul Ploiești, Valentin Țicu. Având în vedere că jucătorul are 22 de ani acesta poate fi privit și ca o investiție în viitor. Negocierile dintre părți se anunță însă dure, dat fiind că Țicu este bine cotat, evaluat de site-urile de specialitate la 650.000 de euro, iar Rotaru, după cum se știe negociază la sânge.
În actuala stagiune, Valentin Țicu a bifat 20 de prezențe pentru Petrolul în toate competițiile și a reușit să ofere două pase de gol: în remiza cu Sepsi, scor 1-1, și în victoria cu FC Voluntari, scor 1-0.
Anul trecut, tânărul fundaș petrolist a atras atenția lui Gigi Becali, care însă nu s-a înțeles cu conducerea ploieștenilor, astfel încât mutarea nu s-a mai făcut.

Politica