miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Mașină de pompieri implicată într-un accident

O autospecială a ISU Olt a fost implicată într-un accident rutier în timp ce se deplasa la un eveniment, deasemenea rutier. Accidentul în care a fost implicată mașina de pompieri s-a produs în localitatea Brebeni, iar reprezentanții ISU spun că nu au fost înregistrare victime omenești.

„Pe timpul deplasării la un accident rutier produs în comuna Coteana, o autospecială de stingere, prevăzută cu accesorii pentru descarcerare din cadrul Detașamentului Slatina, a fost implicată într-un eveniment rutier, pe raza comunei Brebeni. În urma evenimentului nu s-au înregistrat victime, doar pagube materiale. Echipajul care încadra autospeciala era format din cinci pompieri. La fața locului se află echipajele de poliție, care cercetează evenimentul”, potrivit ISU Olt.

Oamenii legii au fost deasemenea prezenți la fața locului, iar conform informațiilor oferite de aceștia în eveniment a fost implicată doar autospecială pompierilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au constatat că în eveniment a fost implicată o autospecială din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, condusă de un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Slatina.

În urma evenimentului rutier, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale.

Conducătorul autospecialei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului și au eliberat autorizația de reparație pentru autospeciala implicată în eveniment”, potrivit IPJ Olt.

Politica